Cautare

3531 de rezultate pentru "informatii abonati" (3.97 secunde)
Asa cum stii, ARBOMEDIA incearca sa fie intotdeauna aproape de tine, furnizandu-ti informatii si instrumente utile in munca ta cotidiana. Vom prezenta aceste informatii intr-o forma cat mai concisa, arhivandu-le totodata pe site-ul www.arbomedia.ro/onlineflash, pentru consultare ulterioara. ... In acest newsletter vor fi urmatoarele categorii de informatii:
Mod de actiune Pentru clonarea cardurilor este nevoie de doua categorii de informatii: ... Cea mai uzitata este aceea a montarii unei guri false la bancomat, care culege aceste informatii in momentul in care clientul baga cardul in aparat.
Fortinet - pionierul si totodata liderul in domeniul solutiilor unificate de securitate - a anuntat ca a devenit membru al Microsoft Virus Information Alliance (VIA), o comuniune de resurse pentru cei care cauta pe Internet informatii despre ultimele amenintari la adresa tehnologiei Microsoft.
Uniunea Europeana cere responsabililor companiei americane Google sa justifice politica de retinere de informatii asupra utilizatorilor, timp de doi ani, în baza cautarilor on line, transmite BBC News on line.Solicitarea a fost trimisa companiei Google de divizia interna de consiliere pe probleme de confidentialitate din cadrul UE.
Google Maps este o sursa practica pentru utilizatori de a obtine informatii, daca acestia au nevoie sa gaseasca o ruta optima (indicatii de orientare) sau o lista de restaurante in imediata apropiere.
Mozilla lanseaza un soft prin care utilizatorii pot vedea cine si de unde ii monitorizeaza pe internet Mozilla a lansat Lightbeam, un add-on pentru cei care folosesc browser-ul Firefox, micul soft dand informatii despre terte parti care colecteaza datele de browsing web ale unei persoane.
SRI va dezvolta un sistem national de protectie a infrastructurilor IT de interes national, prin fonduri UE nerambursabile in valoare de 97 milioane lei Sistemul ar urma sa fie finalizat in primavara anului 2015 Serviciul Roman de Informatii (SRI) va dezvolta in perioada urmatoare un sistem national de protectie a infrastructurilor IT&C de interes national impotriva amenintarilor provenite din spatiul cibernetic, un proiect ce va fi finantat cu fonduri UE nerambursabile in valoare de 96,9 milioane lei.
• au fost dezvaluite atacuri de tip spyware care vizau organizatii guvernamentale • cele mai multe incidente cibernetice au avut ca obiectiv furtul de informatii • au fost identificate atacuri asupra contractorilor, cu scopul de a ajunge la organizatiile mari • a aparut un nou actor pe scena APT:
Linkuri de unde puteti obtine cele mai noi informatii Jocurile olimpice de la Soci sunt poate cele mai mediatizate vreodata in spatiul virtual. ... Iata cateva linkuri de unde puteti obtine o gramada de informatii despre Jocurile Olimpice Soci 2014.
Facebook arata tuturor cine esti de fapt Facebook a devenit mai mult decat o retea de socializare, ajungand sa ofere din ce in ce mai multe informatii despre fiecare, chiar si cele care ar trebui sa ramane ascunse.
nu ma omor sa stochez foarte multe informatii, doar ce am nevoie.
Serviciul Roman de Informatii avertizeaza utilizatorii retelelor sociale sa ia in calcul faptul ca datele personale pe care le publica pot fi folosite de persoane rau intentionate, care utilizeaza spatiul virtual in scopuri ilicite.
Hotii pot afla numeroase informatii despre tine stiindu-ți data si locul nasterii. ... Sunt informatii care pot ajunge sub ochii hotilor.
La rubrica INFORMATII UTILE de pe site-ul www.corectbooks.com gasiti informatii privind modalitatile de plata. ... La rubrica INFORMATII UTILE de pe site-ul www.corectbooks.com gasiti informatii privind modalitatile de plata.
In plus, utilizatorii vor gasi informatii utile din sistemul sanitar si interviuri cu povesti de succes din sistemul sanitar.
Un centru regional in America de Sud ar putea colecta informatii cu privire la cazurile OZN si ar putea disemina date intre membrii sai. ... S-ar obtine informatii mai precise cu privire la forme, culori, manevre, traiectorie, comportament etc.
Dovezile se inmultesc si multe informatii clasificate au ajuns la publicul larg. ... Toti ochii sunt atintiti spre Moscova si Washington, dupa ce Vaticanul si NASA au lasat sa se inteleaga ca detin unele informatii concludente.
Pentru mai multe informatii vizitati www.fundatiaorange.ro Scurta descriere a proiectelor castigatoare - editia 2015-2016: ... (186.150 lei) Asociatia Nationala a Interpretilor Autorizati in Limbaj Mimico-Gestual cu proiectul Acces la informatii pentru persoane cu deficiente de auz.
Creierul omului, saturat de informatii, isi reduce capacitatea de concentrare, avertizeaza Francetv.info. ... El spune ca avem niste mecanisme in creier cu ajutorul carora acest organ, asaltat de informatii, isi permite sa ia cate o pauza.
Claudiu Saftoiu, seful de numai cinci luni al Serviciului de Informatii Externe, dupa o audiere ultrasecreta, devenita in mod misterios publica, si-a dat demisia.
google-analytics.com